العودة   منتديات حوريات النسائية > المنتديات المتخصصة > مملكة الطبخ > حلويات وصفات حلى 2013 كتاب طبخ الحلويات

إضافة رد
 
Bookmark and Share أدوات الموضوع تقييم الموضوع
  #1  
قديم 09-04-2010, 11:30 AM
من كبار شخصيات المنتدى


معلومات إضافية
النقاط :  0
المستوى :    احاسيس will become famous soon enough
الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف

الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف للحوريات بس الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف 2013 الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف بتعجبك الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف الحوريات الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف  للتحميل تحميل من منتديات حوريات النسائي hooriat روعة جديده رائعه جديدة خطيره مره حلوه حلوة كيوت 2014 2013 صورة صور الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف

حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن




<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج





<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج


<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج


البسبوسه

طبعا دي طريقة الشيف حسن في برنامج من كل بلد اكله على قناة الاسره والطفل

والمقادير للاسف بالجرام ومش عارفه هي كام بالكوب وطعمها زي بتاعة المحلات بالزبط

900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز_450جم سكر+300جم ماء+125 جم شربات تقيل

وقال اللي عايز يضيف سمنه يضيف انا اضفت طبعا لانها بتدي طعم تحففففه للبسبوسه اضفت للمقدار ده 4 م سمن بلدي

نقلبهم كويس جدااااااا هتكون مرمله شويه مش سايله نفردهم في صينيه مدهونه زبده اوسمن وتخبز في فرن 160 لمدة نص

ساعه

الشربات(الشيره)

كيلو سكر+كيلو ماء +فانيليا على النار واول ما يغلي نعصر نص ليمونه وبيكون خفيف شويه بين الميه والعسل

نسقي البسبوسه ونلااااااااااااحظ الشربات سخن والبسبوسه كمان سخنه

المقدار ده عمل لي الصينيتين اللي في الصوره يعني تقدروا تقسموا المقدار


<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامجحلويات المولد النبوي<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج


بعد غياب معلش أعذروني مشغولة في الشغل في البيت
المهم اليوم شفت حلقة الشيف حسن و عمل مجموعة من حلويات المولد
و بصراحة حسيت ان ممكن الناس تعملها في البيت انا عن نفسي لسا مجربتش بس ممكن انتوا تستفيدوا و تجربو

1- الملبن

<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج


1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر

الطريقة

نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لو عايزينوا ملبن ملون ممكن نضيف اي لون
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر البودرة و لو عايزين تضيف مكسرات ممكن نضيفها اثناء الصب
<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج

يا رب تكونوا فهمتوا مني

*جلاتين ملون



<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج



<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج



<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج
1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
50 جم جلاتين بودر (ملعقة كبير) نذوب في ماء دافي علي النار
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد
لون أحمر مع روح الفراولة لعمل لون أحمر
لو اصفر مع روح الاناناس لعمل لون صفر



الطريقة



نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف الجلاتين المذوبة مع الماء علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لازم خليط الجلوكوز و السكر يكون بيغلي عند أضافة الجلاتين
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و روح الفرولة و لون الاحمر



و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف و سكر بودر كتير أو سكر سنترفيش و نصبة ونسيبة يبرد شوية و نرش وجة بالسكر سنترفيش

الدومية الحمراء بالبندق

/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
75 جم نشا تذوي في 100 جم ماء
50جم جلاتين بودر مذوب في ماء دافي علي النار
ملعقة صغير ملح ليمون
5 جم فانليا أو روح الورد أو ماء زهر
لون أحمر
الطريقة

نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف النشا المذوبة مع الماءثم الجلاتين علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك او كهرباء وهيا علي النار و دا ممكن يستمر 1/2 ساعة الشيف قال موضوع التقليب دا مهم
لما يتخن معانا نضيف ملح اليمون و ماء الورد و لون الأحمر
المهم نعرف ان الدومية استويت لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا
و نكون محضرين صنية مدهونة زيت خفيف تضيف مكسرات (بندق أو سوداني أو فسدق) اثناء الصب
نتركها تبر د و تقطع

هوا بيكون عامل ذي الملبن بس لونة أحمر و مش مرشوش سكر

<!-- google_ad_section_start -->الشيف 2011 برنامج


فخفاخينا

هي حلوي شكلها مشل السويسرول الطبقة ا لخارجية قمر الدين و داخلها جوز هند و مجسرات و اوقات يكون جوش هند مع جلا تين ملون


1/2 لتر ماء
1/2 كيلو سكر
150جم عسل جلوكوز
200 جوز هند
100جم فسدق
50 ججم سيرب تقيلمقود (2كوب سكر +كوب ماء مع ليمونة بعد الغليا
5 جم فانليا
ورقة قمر الدين

الطريقة
1- نضع السيرب الثقيل مع الفسدق و نقلبهم
2- نذوب الماء مع السكر علي النار و بعدين او ما يغلو نضيف عسل الجلوكوز و نقلب لعد لما يعملوا عرق أبيض مش غامق عشان ما يكونش غامق تم نضيف جوز الهند علي خليط السكرو الماء و العسل مع استمرار التقليب بضرب سالك لما يتخن معانا نضيف فانليا
3- ندهن الرخامة زيت خفيف ثم نفرد علية هذا الخليط بالنشابة مدهونة زيت و بععدين نشيلة و نضع هذا الخليط بعد الفرد علي ورقة قمر الدين و بعدين نضع علي الجوز هند شريط من خليط الفسدق و لفة زي السويسرول و يترك يبرد ويقطع بسكين منشاري
المهم نعرف ان الملبن استوي لمي نلاقي العجينة بتعتة بدأت تلم و تسيب الحله زي عجينة بلح الشام كد ا

شكلة زي دا بس الطبقة الخارجية بتكون قمر الدين و جوا بيكون الجوز هند و الفسدق


V!-- google_ad_section_start --Chgadt psk 2011 - fvkhl[ hgadt pg,dhj fhgw,v K 'vdrm

الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف

0 صور مجلدات 2011 ايقونات مجلدات 2011 صور اجمل ايقونات المجلدات
0 شاورما مدخنه - خطوات تحضير اكلات شهية - طريقة عمل شاورما مدخنه بالصور
0 صور سبونج بوب للمسنجر 2011 - صورسبونج بوب جديدة 2011
0 احلى رسائل وسائط 2011 , رسائل وسائط حب , رسائل وسائط حزن
0 هيدرات ماسنجر روعه - هيدرات شبابيه حلوه
0 المكياج الثلجي 2010 طريقة المكياج الثلجي بالصور طريقة عمل المكياج الثلجي 2011
0 احلى اكسسوارات للبنات - احلي اكسسوارات للبنات رائعة اكسسوارات للبنوتات - اكسسوارات را
0 ناروتو شيبودن 179 مترجمه عربي اون لاين يوتيوب ،تنزيل تحميل شيبودن Naruto Shippuden 17
0 وظائف القطاع الخاص يوم الخميس 21 / 10 / 1431 , وظضفة جديدة شاغرة - وظائف القطاع الخاص
0 سبب سحب مكسرات عين الجمل 2011 , سحب مكسرات عين الجمل لاحتوائها على السموم الفطريه 201
0 صور ماسنجر الهلال 2010 صور ماسنجر هلاليه 2010 ماسنجر لجمهور الهلال - صور ماسنجر 20
0 اناشيد للتخرج , حفلات التخرج , انشوده الفراق لحفل التخرج
0 وظائف القطاع الخاص يوم الاربعاء 5 / 11 / 1431 , وظائف القطاع الخاص يوم الاربعاء 13 /
0 فساتين سوداء قصيره 2010 صور فساتين لونها اسود , فستان باللون الاسود 2010
0 تحميل فلسفة ودرس بكالوريا 2010 - 2011 مراجع الباكالوريا الباكالوريا 2010

 

رد مع اقتباس
  #2  
قديم 09-04-2010, 03:15 PM
حورية اميرة

معلومات إضافية
النقاط :  0
المستوى :    الاميرة ميما has a reputation beyond repute
افتراضي رد: الشيف حسن 2011 - برنامج الشيف حسن - حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات ال

شكرا على الوصفة منووووووووووووورة القسم بمواضيعك

0 '''اجدد حقائب العرائس
0 خبز يجنن بالخطوات المصورة.طريقة عمل خبز.خبز رائع
0 صينيه البطاطس باللحم والتوست.تشكيلة من الاطباقواطباق البطاطس,طبق لذيذ وسهل
0 ]]]]احذية عرائس تجنن]]
0 البــغـريــر من تقاليد المغرب العريقة
0 مطابخ صغيرة 2011 , صور اجمل مطبخ صغير - ديكور المطابخ الصغيرة روعة 2011
0 حلويات و لا بالأحلام
0 حرشة خفيفة تصلح للفطور وساهلة تحضر في 5 دقائق....حرشة ساهلة,خبز الدار
0 شاورما عربي من مطبخ منال العالم
0 طريقة عمل صينية السمك في الفرن بالصور
0 معجنات جميله جدا بالصور
0 مكرونه مع عيش البلبل ...طريقة عمل المكرونة,مكرووونة حلوة
0 طريقة عمل لفائف بالدجاج.اكلة الدجاج,من اطباق الدجاج
0 اناقة و موضة للمحجبات
0 ملف كامل للحلويات والبسكو يت**2

 

رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
تقييم هذا الموضوع
تقييم هذا الموضوع:

 

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
حلويات الشيف حسن بالصور ، طريقة عمل حلويات الشيف حسن اكلات طبخات حلويات شهية مصورة 20 سمو الروح اكلات 2013 اكلات شعبية مشاوي مكرونة كبسات 0 08-23-2010 06:24 PM
حلويات الشيف حسن بالصور 2011 ، خطوات تحضير حلويات الشيف حسن 2011 طريقة عمل الحلويات admin حلويات وصفات حلى 2013 كتاب طبخ الحلويات 2 05-20-2010 01:41 AM
حلويات الشيف حسن كمال خطوه بخطوه بالصور حلويات الشيف حسن كمال ،حلويات الشيف admin حلويات وصفات حلى 2013 كتاب طبخ الحلويات 1 03-19-2010 03:59 PM
حلويات الشيف حسن بالصور , خطوات تحضير حلويات الشيف حسن , طريقة عمل حلويات الشيف حسن admin حلويات وصفات حلى 2013 كتاب طبخ الحلويات 0 03-19-2010 11:17 AM
حلويات الشيف حسن بالصور 2010 , ملف كامل لحلويات الشيف حسن , طريقة عمل حلويات من الشيف admin حلويات وصفات حلى 2013 كتاب طبخ الحلويات 0 03-19-2010 12:50 AM



الساعة الآن 04:04 AM.